Den netop overståede uge på de danske vækstbørser har været domineret af de røde farver, hvor kun 13 aktier slutter i grønt og 34 aktier har oplevet et fald.

I toppen slutter Konsolidator, Erria og Hydract, der er steget hhv. 17%, 13% og 12%. Konsolidator har i ugens løb været repræsenteret til investorarrangementer hos Aktieinfo, men ikke offentliggjort nyheder. Hydract har offentliggjort en ordre til Arla Foods, hvorfor selskabet bekræftede et potentiale i mejerisektoren. Størrelsen af ordren blev ikke offentliggjort, men Hydract beskrev, at de forventede at dette blot var den første af en række ordrer til Arla Foods.

WindowMaster er steget 6%, efter selskabet har indgået en udvidet partnerskabsaftale med MGAir Distribution i Frankrig. Ekspansionen til virksomhedens hurtigst voksende europæiske marked er derfor nu en realitet.

RISMA og Shape Robotics har offentliggjort insiderhandler, hvor ledende medarbejdere hos begge selskaber har købt aktier. I tilfældet hos Shape Robotics købte bestyrelsesformand, Jeppe Frandsen også aktier. Shape Robotics har derudover givet en opdatering på selskabets opkøb i Polen, hvor due diligence processen nu er succesfuldt gennemført, hvorfor parterne har en ambition om at det endelige opkøb kan gennemføres i indeværende kvartal.

Blandt ugens andre nyheder kan fremhæves, at Freetrailer har sat ny kvartalsrekord med 318.397 udlejninger. Lørdag den 30. september var samtidig den bedste dag nogensinde i selskabets historie målt på antal udlejninger med 5.786 udlejninger. FOM Technologies har tilføjet endnu et forsknings- og innovationsprojekt til selskabets R/D pipeline. Risk Intelligence har lanceret en ny feature henvendt krydstogt-industrien, som vil bidrage til omsætningen i fjerde kvartal, men i højere grad få indflydelse på tallene fra næste regnskabsår.

Alefarm Brewing leverede i mandags øl til gallapremieren på Bastarden. Dataproces har offentliggjort, at der nu er 53 kommuner, der har købt ind på at automatisere deres flekslønsberegninger i selskabets SaaS-løsning MARC Fleksløn. Hove meddelte onsdag, at de den sidste uge havde modtaget tre ordrer, som hver havde en værdi på over 0,5 mio. kroner.