Endnu en uge er nu overstået på den danske vækstbørs, hvor regnskabssæsonen så småt er skudt i gang, inden regnskaberne for alvor begynder at tikke ind i slutningen af februar.

I toppen denne uge finder vi Scape Technologies, Movinn og Scandinavian Medical Solutions. Sidstnævnte har gennem ugen annonceret to salg til en samlet værdi på i alt 4 til 7 mio. kroner. Dermed har Scandinavian Medical Solutions nu allerede offentliggjort fire ordrer i februar måned for i alt 8 til 14 mio. kroner.

Med i toppen er også Happy Helper, Brain+ og Odico, som alle har oplevet tocifrede procentstigninger gennem ugen. Brain+ har i løbet af ugen præsenteret positive nyheder ifm. deres Alzheimer’s Detect & Prevent’ project, der er støttet af EU under Horizon2020. Brain+ er i samme ombæring blevet tildelt 110 tusinde EUR ekstra til forskningen. Dette er i tillæg til de 2,1 mio. EUR, som Brain+ havde budgetteret med. I alt er projektet blevet tildelt 3,5 mio. EUR af EU.

Gennem ugen har Mdundo, Konsolidator og RISMA præsenteret regnskabstal, hvor Mdundo og RISMA slutter ugen i grønt, hvorimod Konsolidator slutter ugen i rødt. Mdundo beskrev i sit halvårsregnskab for sit skæve regnskabsår, at de har rundet 23,4 mio. månedlige aktive brugere. RISMA kunne præsentere en ARR-vækst på 49% YoY, således selskabet ved udgangen af 2022 havde en ARR på 22,7 mio. kroner. Konsolidator realiserede en ARR-vækst på 29% YoY, og havde dermed en ARR på 17,6 mio. kroner ved udgangen af 2022.

SPENN Technology slutter ugen med en stigning på 4%, efter selskabet har annonceret, at de forbereder en markedsindgang i Sierra Leone, hvor de har indgået en såkaldt ”Memorandum of Understanding” med en række nøglepartnere forud for stiftelsen af SPENN Sierra Leone Limited. Derudover har selskabet annonceret ny information om det omvendte aktiesplit.

Blandt ugens andre nyheder kan bl.a. nævnes, at Astralis har forlænget og udvidet sit samarbejde med HP, Q-Interline har indgået et partnerskab med Skala i Norge, som skal styrke Q-Interlines tilstedeværelse og kundesupport i Norge, Shape Robotics’ ønske om at gennemføre en kapitaludvidelse for at investere yderligere i selskabets internationale ekspansion, Seluxit som har modtaget en ordre fra en energirådgivningsvirksomhed om at bruge Seluxit EMS, Digizuite der har budt velkommen til Danish Argo som ny kunde samt Audientes, der har indgået sin første distributionsaftale i Danmark.