Den kommende uge bliver en tung regnskabsuge blandt de danske vækstbørsselskaber, og den netop overståede børsuge har også budt på en række spændende nyheder.

I toppen denne uge finder vi Happy Helper med en stigning på 20%. Det er vigtigt at bemærke, at Happy Helper har sidste handelsdag på First North mandag den 21. august, hvorefter aktien slettes fra handel. Ugen har derudover budt på tocifrede procentstigninger til Brain+, Danish Aerospace Company, Hydract og Movinn.

Movinn er steget 11%, efter selskabet har indgået en ny aftale med AG Gruppen i København om en langsigtet lejekontrakt. Aftalen omfatter 94 lejemål på samlet omkring 4.700 kvadratmeter. Movinn forventes at overtage lejlighederne sidst i 2025 eller først i 2026.

Hove er gennem ugen steget 5%, og har dermed bygget på den flotte kursudvikling det seneste år. Torsdag denne uge lukkede aktien i den højeste kurs til dato i kurs 9,3 kroner, og sluttede ugen i kurs 9,26 kroner. Hove har igen i denne uge udsendt en investornyhed jævnfør selskabets kommunikationspolitik.

Ugen har budt på regnskab fra flere selskaber, herunder Risk Intelligence, Trophy Games, STENOCARE, WindowMaster, ViroGates og Scape Technologies, mens DecideAct leverede regnskab i forrige weekend. Bedst gik det for Risk Intelligence og WindowMaster, som begge slutter ugen uændret, og ligeledes begge fastholdte sine forventninger til året. ViroGates oplevede omvendt et fald på 13%, der trods et udfordrende første halvår også fastholdte sine tidligere udmeldte forventninger.

Blandt ugens andre nyheder kan fremhæves, at Shape Robotics har introduceret et nyt produkt, Audientes har modtaget en betaling på 562 tusinde kroner fra sin partner i Kina, som har placeret den indledende ordre af Companion by Audientes, BactiQuant har åbnet for nyt vækstmarked i Indien i samarbejde med en ledende tysk bioteknologivirksomhed og Dataproces har indgået en kontrakt på MARC Fleksløn, hvorfor 51 kommuner nu har købt ind på løsningen.