Det er blevet weekend, og vi kan se tilbage på ugens udvikling på de danske vækstbørser, hvor flere selskaber har præsenteret tal for tredje kvartal af 2023.

I toppen finder vi Audientes, Agillic, Odico, Monsenso og DecideAct, der alle har oplevet en tocifret procentstigning. Agillic er et af de selskaber, som har offentliggjort tal for tredje kvartal, hvor de fastholdte sin opdaterede guidance fra august måned, hvor de nedjusterede sine forventninger til ARR og omsætning, men fastholdte guidance for EBITDA. I årets første tre kvartaler har Agillic realiseret et EBITDA på 3,5 mio. kroner, hvor guidance lyder på at nå et EBITDA på 1-4 mio. kroner for helåret.

Odico har offentliggjort nyheder både mandag og fredag. Mandag meddelte Odico, at de har sikret sig en ordre på forskallingsløsninger fra EMR A/S, mens de på ugens sidste handelsdag offentliggjorde, at de i samarbejde med joint venture-selskabet Femern Link Contractors (FLC) har leveret specialiserede forskallingsindsatser til brosøjler, som er et vigtigt element i Femern Bælt-projekt.

Brain+ og BactiQuant er begge steget 4% gennem ugen. Brain+ har udsendt en række investornyheder, hvor selskabet bl.a. har informeret om en positiv dialog med Københavns Kommune, der ser potentiale i at kunne benytte CST-Therapist Companion til at hjælpe med CST-behandlingen af de mere end 7.000 personer med demens i kommunen. BactiQuant har offentliggjort trading statement for tredje kvartal, hvor de kunne præsentere en omsætningsvækst på 18% ÅTD sammenlignet med samme periode sidste år. Således omsatte BactiQuant for 8,9 mio. kroner i årets første tre kvartaler.

Shape Robotics er i ugens løb steget 2%, og har offentliggjort flere nyheder. Shape Robotics har indgået en distributionsaftale i både Grækenland og Spanien, mens selskabet har modtaget en ordre på 100.000 EUR i Grækenland og en ordre på 3 mio. kroner i Rumænien.

I den nedre ende finder vi DanCann Pharma, EgnsINVEST Ejd. Tyskland og CS MEDICA. EgnsINVEST Ejd. Tyskland har offentliggjort foreløbige nøgletal for tredje kvartal, hvor de fastholdte sine forventninger til året, og informerede om at de fortsat stigende renter har lagt pres på ejendomsmarkedet, mens udlejningsmarkedet i Berlin fortsat ser fornuftigt ud med lave tomgangsprocenter og en stadig stigende efterspørgsel.

Det har generelt været en begivenhedsrig uge blandt de dansknoterede vækstbørsselskaber, hvor man også kan fremhæve Mdundo, der har præsenteret kvartalsrapport for første kvartal af deres skæve regnskabsår. Erria har indgået en ny 2-årig aftale med MAERSK i Vietnam. Risk Intelligence har startet tegningsperioden for selskabets rights issue. Scandinavian Medical Solutions har offentliggjort sin første store ordre i selskabets nye regnskabsår 2023/24, og Q-Interline har vundet endnu en ordre til en af verdens største mejerigiganter.