Det er blevet fredag aften, og vi kan se tilbage på ugen der er gået på den danske vækstbørs.

Øverst slutter Penneo med en stigning på 30%. Penneo har officielt anmodet om at blive optaget til handel på hovedmarkedet, og havde derfor sidste handelsdag på First North i dag, inden de har første handelsdag på Main Market på mandag.

RISMA har også haft en god uge, og er steget 23%. I sidste uge leverede RISMA et regnskab, hvor det fremgik, at selskabet fortsat følger IPO-planen. I denne uge har RISMA annonceret et nyt partnerskab med IT Relation og meddelt, at de har fået en god start på 2022 med et stort løft i salget som forventet.

Donkey Republic, CS MEDICA, Mdundo, Movinn, DecideAct og Valuer slutter også alle ugen med en tocifret procentstigning. Movinn har offentliggjort deres årsregnskab for 2021, hvor selskabet kunne præsentere en omsætningsvækst på 56%. I 2022 forventer Movinn at løfte omsætningen yderligere 19-28%, og forventer dermed at lande en omsætning på 67-72 mio. kroner.

I den modsatte ende slutter Conferize med et fald på 11%, men er dog steget 60% gennem marts måned. Det er derfor naturligt, at aktien vil falde tilbage efter så store stigninger. Conferize har desuden meddelt, at de har besluttet at konstituere CTO, Kristian Norrbohm som CEO frem til selskabets ordinære generalforsamling.

Blandt andre nyheder fra ugen kan bl.a. nævnes en opjustering fra FOM Technologies og Konsolidator, en stor distributionsaftale for Shape Robotics og flere spændende regnskaber fra blandt andre Relesys, MapsPeople, Jobindex og SameSystem.